SPONSOR WORDEN ?

 

Archikidz werkt uitsluitend met vrijwilligers. Alle kinderen kunnen gratis meedoen aan dit evenement. De materialen waar de kinderen mee werken worden vaak kosteloos beschikbaar gesteld door bedrijven uit de omgeving. Toch zijn er nog vele kosten verbonden aan een dergelijk grootschalig evenement.
De Stichting Archikidz Bergen vraagt ondernemers om dit fantastische projekt te steunen door materialen beschikbaar te stellen. Vele soorten materiaal zijn bruikbaar waarmee kinderen hun droomhuis in maquettevorm realiseren. Mail ons als u twijfelt of iets bruikbaar is.

Ook financiƫle bijdragen zijn zeer welkom. Wij bieden bedrijven de gelegenheid om zich hier op deze website te presenteren met hun bedrijfsnaam of logo, met een link naar hun bedrijf en uitgebreide exposure tijdens het evenement.
(Mark Koning: info@archikidzbergen.nl)

Wordt vriend van ArchikidzBergen: U kunt ons nu voordelig steunen, wij hebben de status van culturele ANBI en uw schenking is fiscaal aftrekbaar.
V
oor meer informatie: info@archikidzbergen.nl


Klik hier voor de financieel jaaroverzichten.

 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u ons sponsoren? Laat het ons weten. Wij bieden bedrijven de gelegenheid om zich op deze website te presenteren met hun logo.

Stichting Archikidz Bergen heeft de ANBI status. Particuliere giften zijn belastingaftrekbaar!


 

 

Archikidz Bergen wordt mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers. En mede mogelijk gemaakt door sponsors:

Gemeente BergenWinkel&BuisMolenaarEilandNotaris Langereis

Hartelijk dank iedereen!